Radio Bambi

Još jedna nagrada za Huawei! (Video)

‘Huawei’ kompanija primila je po drugi put nagradu asocijacije ‘Expert Image and Sound’ (EISA), grupe koju čini 55 najcenjenijih svetskih časopisa za potrošačku elektroniku. Asocijacija je imenovala ‘Huawei P30 Pro’ pametni telefon za najbolji pametni telefon 2019.-2020. godine, kao i prošle godine, kada je nagrada pripala ‘Huawei P20’ pametnom telefonu.

‘EISA’ je mogućnosti fotografisanja ‘Huawei P30 Pro’ pametnim telefonom pri slabijem osvetljenju nazvala “najboljim što trenutno možete dobiti od kamere pametnog telefona”. Takođe je pohvalila i ultra široko sočivo, portret režim i 5x telefoto periskopsko sočivo, rekavši da “nadmašuje bilo koga od konkurenata”.

-“Čast nam je što smo još jednom primili nagradu od asocijacije ‘EISA’ i veoma smo zadovoljni priznanjem koje je ‘P30 Pro’ dobio. Svakim uređajem, ‘Huawei’ nastoji da korisnicima donese nova i unapređena iskustva fotografisanja pametnim telefonom, pomerajući granice mogućnosti kamera pametnih telefona najnovijim tehnologijama”, – saopšteno je iz kompanije ‘Huawei’.

‘EISA’ je takođe preporučila ‘Huawei P30 Pro’ pametni telefon kao savršenog partnera za posvećene fotografe, verujući da je to još jedan impresivan napredak u mobilnoj fotografiji.

‘Huawei P30 Pro’ je napravio izuzetan korak u mobilnoj fotografiji kada je predstavio inovativni ‘Huawei SuperSpectrum’ senzor, optičko ‘SuperZoom’ sočivo, novu ‘Huawei Time of Flight’ (ToF) kameru i poboljšanu optičku i AI tehnologiju stabilizacije slike. Nenadmašan ‘Leica Quad’ sistem kamera čine: glavna kamera od 40MP, kamera ultra širokog ugla od 20MP, telefoto kamera od 8MP, ‘Huawei ToF’ kamera i prednja kamera od 32MP. Novo periskopsko telefoto sočivo dopušta da se više opcija optičkog zumiranja spakuje u kompaktno kućište bez gubljenja na kvalitetu fotografije. Zajedno sa zasićenim bojama koje pruža glavna kamera od 40MP i stabilnosti ‘OIS’ i ‘AIS’, ‘SuperZoom’ sočivo nudi 5x optičko, 10x hibridno i 50x digitalno zumiranje sa sjajnom rezolucijom i mnoštvom detalja.

‘Huawei P30 Pro’ elegantno, 3D zakrivljeno staklo i OLED Dewdrop ekran od 6.47 inča, koji je otporan i na prašinu i vodu, pokreće ‘Kirin 980’, prvi svetski mobilni čipset zasnovan na 7nm proizvodnom procesu. ‘P30 Pro’ takođe ima vodeću klasu baterije od 4200 mAh, koja može da traje i do dva dana, pri regularnoj upotrebi telefona.

Članovi asocijacije ‘EISA’ uključuju stručne medije iz celog spektra potrošačke elektronike iz preko 30 zemalja, a svaki član doprinosi jednoj ili više od šest stručnih grupa u asocijaciji. Uglavnom su to: fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, zvuk kućnog bioskopa, prikaz i video kućnog bioskopa i automobilska elektronika. Svake godine, članovi ‘EISA’ nominuju listu proizvoda za koje smatraju da se ističu u svakoj od ovih stručnih grupa. Nominacije su kasnije predstavljene na godišnjem sastanku ‘EISA’ asocijacije, gde članovi detaljno razmatraju proizvode pre nego što glasaju za pobednika svake kategorije.

Nagrada će biti formalno dodeljena kompaniji Huawei tokom ‘IFA sajma’, na ‘EISA’ nagradnoj ceremoniji 6. septembra u Berlinu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!