Radio Bambi

Još jedna noć haosa u ‘Zadruzi 2’! (Video)

Žurke u ‘Zadruzi’, kako u prvoj, tako i u drugoj sezoni donose uvek nove svađe i sukobe. Kao i u stvarnom životu, određene osobe nakon ‘alokoholisanja’ postaju agresivne, histerične, ili već nešto treće. Više žestokih sukoba noćas se dogodilo u ‘Beloj kući’, a mi smo izdvojili nekoliko.

Nataša Moskva, Lazar Jeremić i Katarina Keti Ristić s jedne, a Branislav Radonić Brendon sa druge strane. Očigledno je da Brendon i Keti imaju neke nerazjašnjene račune iz spoljnog sveta, jer je Brendon gurnuo Keti bez razloga dok je šetala sa svojim cimerima. Lazar i Moskva su reagovali, pa je došlo do žestokog sukoba. Detaljnije o tome u prvom i drugom video snimku ispod teksta.

Nemanja Tošić Miljani: Mutava plovko, ‘oćeš da mi pop***š?!

Miljana Kulić: Duvaj bezlični alkoholičaru, idi pop**i Damiru!

Miljana Kulić i Nemanja Tošić uputili su jedno drugome razne uvrede. -“Smučili su mi se muškarci, pored vas klošara u rijalitiju”, – rekla je Miljana. Zbog ove rečenice, Nemanja se uvredio, a kakav je haos nastao među njima pogledajte u trećem i četvrtom video prilogu!

Nemanja se uspeo posvađati i sa Tomom, što možete videti u petom video prilogu!

Luna: Zašto pravite ku*vu od mene?!

Luna Đogani je prvo pobesnela kada je saznala od Jelene Krunić da Sloba često nastupa zajedno sa Kijom. -“Oni drmaju lovu svaki vikend, a ja ovde moram da trunem devet meseci. Ja sam od njih napravila zvezde. Jao ako ja progovorim neće mu biti dobro. Kakav je ološ ispao, samo mi Bog daje znakove da ne mislim na tog čoveka”, – govorila je Luna cimerima Savu Peroviću i Mini Vrbaški. Kasnije je saznala da se po ‘Beloj kući’ priča kako su ona i Marko Miljković imali seks, pa je počela da urla na Boru Santanu, jer je bila uverena da su te priče krenule od njega. U jednom trenutku Luna je udarila Boru, a on joj je uzvratio brutalnim uvredama, pominjanjem roditelja i pretnjama njenom bratu Adamu, a kako je to izgledalo možete videti u šestom i sedmom video snimku ispod teksta.

Šta je Jelenu Krunić isprovociralo da ošamari repera MC Damira, nije poznato. Kako je to izgledalo pogledajte u osmom video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!