Radio Bambi

Stigle nove Zadrugarke, pa nastao haos!(Video)

U ‘Belu kuću’ protekle noći su se usleile tri devojke koje su postale ravnopravne sa ostalim učesnicima ‘Zadruge 2’ u borbi za prvo mesto i vredne nagrade. Radi se o dva nova rijaliti lica i jednom dobro poznatom.

Ona je već pominjana u ‘Zadruzi 2’ i to kao, sada već bivša devojka Tome Panića. U ‘Zadrugu 2’ je odlučila da uđe nakon što je Toma ustao i javno joj poručio da je raskinuo s njom. Novinarka Katarina Keti Ristić, već zna da će biti u sukobu sa Oljom Bajrami, jer, kako kaže, nju ne može nikako da smisli, posebno zbog toga što glumi moralistu, a daleko je od moralne devojke.

Takmičarka koja je stigla iz Makedonije, Eleonora Miljković, bavi se modelingom, pojavljuje se kao manekenka u reklamama i spotovima, iako za sebe tvrdi da je pravnica. Kaže da je posesivna, da je najviše nervira sebičnost i dvoličnost, a da totalno poludi kada nema hrane. Nije svađalica, ali nije neko ko će ćutati na eventualne provokacije.

Treća učesnica je stari rijaliti igrač Jelena Krunić. Nakon žurke i naravno reke alkohola, desile su se, očekivano, nove svađe i sukobi. Niko ne zna zašto je Jelena Krunić pobesnela i ošamarila MC Damira u spavaćoj sobi. Veći sukob su sprečili njihovi cimeri i obezbeđenje, a da li će Krunićka snositi posledice zbog ovoga ostaje da sačekamo i vidimo.

Kako je to izgledalo možete pogledati u vodeo prilogu!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!