Radio Bambi

Još se branim ćutanjem! (Video)

Pesma i spot koji su dugo najavljivani kao mega hit, duet atraktivne Grandovke Milice Pavlović i regionalne muzičke zvezde Alena Islamovića, konačno je predstavljen publici. Pesmu potpisuju Dejan Praščević i Goran Ratković Rale.

Za ovaj novi singl svi pedviđaju da će postati regionalni hit.

-“Dragi moji DOMINATORI! Još samo malo vremena i moj drugi studijski album će se naći u prodaji, ali sam mislila na vas i vreme ću vam prekratiti jednom predivnom pesmom. Numeru “Još se branim ćutanjem” snimila sam u duetu sa Alenom Islamovićem i zaista mi je veliko zadovoljstvo da sam imala priliku da sarađujem sa čovekom koji je otpevao tolike hitove i koga vole sve generacije. Ja sam se u ovu pesmu zaljubila na prvo slušanje i iskreno se nadam da će vam se dopasti onoliko koliko je meni! I da, ovo je tek početak! Pripremila sam vam pravu muzičku eksploziju! Hvala vam na svemu! Hvala mojim saradnicima! Volim vas! Milica! P.S. Naravno, mnogo mi znače vaši komentari i utisci! Zbog vas i postojim!”, – napisala je lepa Grandovka u obraćanju fanovima na društvenim mrežama.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!