Radio Bambi

Kada druge šetaju mlađe, može i ona! (Video)

Na početku karijere je bila crvenokosa, ali crna kosa je odavno njen zaštitni znak. Kada kažemo Marijana Radovanović, retko ko zna na koga mislimo, ali kada pomenemo njeno umetničko ime Maja Marijana (47), onda već svi znaju o kome se radi. Od 1992. godine, kada je počela pevačku karijeru, pa sve do 2008. godine bila je jedna od najpopularnijih pevačica.

Uspešno se pokazala i u voditeljskim vodama.

Na ljubavnom planu nije imala toliko uspeha kao na poslovnom. Dva braka ima iza sebe. Prvo subdonosno ‘da’ izgovorila je sa nekada popularnim tv voditeljem Željkom Stefanovićem, sa kojim je dobila ćerku Anđelu. Njihov brak nije opstao, a kao razlog za razvod pominjalo se Željkovo neverstvo.

Vanbračnu zajednicu sa menadžerom Mladenom Šmakićem, sa kojim je dobila ćerku Milicu, okončala je zbog fizičkog nasilja koje je pevačica duže vreme preživljavala.

Prema pisanju pojedinih portala, a i prema tvrdnjama ekipe emisije ‘Paparazzo lov’, Maja ima novu ljubav. Po uzoru na neke svoje koleginice i dame iz svetskog ‘džet-seta’, pevačica je rešila da uplovi u vezu sa mlađim muškarcem.

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!