Radio Bambi

Otkrila cenu za grešku savršenu! (Video)

Kroz muzička takmičenja ‘Pinkove zvezdice’ i ‘Pinkove zvezde’, ova mlada dama je pobrala simpatije širom regije. Nakon obrada raznih pesama (covera), konačno je na oduševljenje svoje mnogobrojne publike premijerno objavila svoju prvu pesmu i spot. Indira Beriša je svojim maestralnim glasom i emocijom prvo sve očarala u ‘Pinkovim zvezdicama’, a zatim i u trećoj sezoni ‘Pinkovih zvezda’, u kojoj je stručni žiri proglasio pobednicom.

Sada je Indira konačno objavila svoju prvu pesmu ‘Greška savršena’, koju potpisuje Dejan Kostić.

Karijeru želi da gradi kvalitetnim pesmama, a ne skandalima i provokativnim nastupima. -“Ja sam neko ko ne želi nikako da se eksponira preko provokativnih stvari, jer izuzetno volim i poštujem muziku i ne bih volela da me ljudi preko tih nekih stvari prihvate. Želim da me vole jer dobro pevam. Volim da budem ono što jesam, skromna sam i to izuzetno cenim kod sebe, jer je takvih devojaka veoma malo” – izjavila je svojevremeno Indira Beriša.

Tokom takmičenja imala je nesebičnu podršku brojnih pevača, posebno od Svetlane Cece Ražnatović, Marije Šerifović, Adila i mnogih drugih, koji je bodre i danas.

-“Dragi moji, moj prvenac je tu. Nadam se da će vam se svideti i da ćete zavoleti ovu pesmu baš kao i ja. Uživajte”, – poručila je mlada pevačica pratiocima na društvenim mrežama prilikom premijere svoje prve pesme.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!