Radio Bambi

Kada počinju ‘Zvezde Granda’?!

Širom EX-YU održane su audicije za novu sezonu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regiji ‘Zvezde Granda’. Kako saznajemo, interesovanje je bilo veće nego ikada pre, a kandidata je bilo mnogo više nego što je moguće primiti u jednu sezonu. Snimanje novih emisija počinje naredne nedelje, a trenutno je poznata tek jedna promena koja nas očekuje.

Jedan od najpopularnijih naših voditelja, Voja Nedeljković, najavio je da će i u sledećoj sezoni biti u ulozi voditelja, dok lepu Sanju Ćulibrk više nećemo gledati u ‘Zvezdama Granda’.

Ona je promenila imidž, skratila kosu i vratila se svom starom poslu, vođenju emisija na ‘Grand TV’.

Posle porodiljskog bolovanja na kojem je bila mesecima, na radost mnogih njenih fanova, vraća se ‘stara’ voditeljka ovog šou programa, Sanja Kužet.  

-“Sledeće nedelje počinje snimanje nove sezone. Vidimo se”, – napisao je Voja uz jednu od svojih fotografija, na kojoj pozira sa Sanjom Kužet.

Prva emisija 12. sezone ‘Zvezda Granda’ biće emitovana u subotu, 30. septembra, na televiziji ‘Prva’, ‘OBN-u’ i ‘Kanalu 5’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!