Radio Bambi

Posle trećeg razvoda, uživa na Jadranu!

Jahta ‘Eclipse’ u vlasništvu Romana Abramoviča krstari Jadranom. Posle obilaska Crnogorskog i Hrvatskog primorja, došla je po gorivo u Luku Gruž u Dubrovnik. Za potrebe plovidbe naručeno je 750.000 litara goriva, što je tri četvrtine ukupnog kapaciteta rezervoara. Hrvatski mediji prenose da će ruskog tajkuna naručeno gorivo stajati tačno milion evra.

‘Eclipse’ ima jedan glavni i 17 manjih, super luksuznih apartmana. Od karakteristika treba istaći još i težinu od 13.000 tona, širinu od 21 metra, te cenu godišnjeg održavanja od 30 miliona evra. Jahta prima 62 gosta i 70 članova posade. Tu su između ostalog bazeni, saune, bioskopske dvorane, draguljarnice, frizerski centri, vrtić, restorani, klubovi i mini bolnica.

Od dodatne ‘opreme’ tu su dva helikoptera, podmornica, raketni radari, spasilačka plovila i mnogi drugi sistemi osiguranja.

Ruski multimilijarder Roman Abramovič zaljubljenik je u Jadransko more, pa ne čudi što je i ove godine odlučio uživati u lepotama koje pružaju Crna Gora i Hrvatska.

Roman će narednog meseca proslaviti svoj 52 rođendan. U njegovom delimičnom ili kompletnom vlasništvu su četiri velike kompanije i tri fudbalska kluba. Prema ‘Forbsovoj listi’ on je deveti najbogatiji čovek Rusije. Od 1987. do 1989. bio je oženjen prvom suprugom Olgom, s kojom je dobio jedno dete. 1991. godine drugi put se ženi, tada stjuardesom Irinom iz njegove kompanije ‘Aeroflot’, s kojom ima petoro dece. Kada je nakon 16 godina braka Abramovič od Irine zatražio razvod, njegovo se bogatstvo umanjilo za 150 miliona funti. Od nje se razveo 2007. godine.

Irinu je ostavio zbog lepe Ruskinje Daše Žukove. Posle deset godina braka sa Dašom, koja je nekada važila za jednu od najlepših Ruskinja i koja mu je rodila dvoje dece, i od nje se razvodi, zbog, kako su naveli u zajedničkoj izjavi, nepomirljivih razlika.

-“Nakon deset godina zajedništva, doneli smo tešku odluku da krenemo svako svojim putem. Ostajemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo radili zajedno. Obavezali smo se da zajedno odgajamo našu decu”, – stoji u saopštenju.

Par je zajedno krenuo u biznis s umetninama, te tako sve zanima koliko će mu nula lepa Ruskinja, inače 15 godina mlađa od njega, skinuti s računa.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!