Radio Bambi

Kako do lepše kose?!

Kako bismo vam pomogli da imate lepu i gustu kosu, donosimo vam nekoliko saveta za prirodne proizvode koje možete koristiti ukoliko želite da imate gušću kosu.Svi želimo da imamo lepu i zdravu kosu, punu volumena. Kako bi to postigli, koristimo razne hemijske preparate. Međutim, većina tih sredstava ne daje puno rezultata.

Evo nekoliko prirodnih rešenja za volumen kose.

Aloe vera

Ovo je jedan sastojak koji radi čuda za kosu. Aloe vera u bilo kojem obliku, pomaže u povećanju volumena kose, a ujedno i smanjuje opadanje kose. Aloe vera gel vam pomaže da dobijete sjajnu i glatku kosu. Ona se može koristiti direktno ili se može koristiti kao šampon, ako se pomeša s kokosovim mlekom i uljem pšeničnih klica.

Kokosovo ulje

Najčešći i najbolje ispitan prirodni sastojak koji podstiče rast kose i dobijanje na volumenu je kokosovo ulje. Ukoliko budete ovaj sastojak koristili dovoljno dugo i budete strpljivi, vaša kosa će posatati jača, gušća i zdravija.

Ogrozd

Ogrozd je divlja biljka čudnovatih sastojaka za kosu, kožu i zube. On se može koristiti za kosu na način da plodove skuvate u ulju ili da ih ostavite preko noći u vodi, a da tu vodu iskoristite za ispiranje.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!