Radio Bambi

S.Hajek investira u Srbiji!

Holivudska diva Selma Hajek i njen suprug francuski milijarder Fransoa Anri Pino (51), koji trenutno borave u Beogradu, rešili su da deo svog bogatsva, procenjenog na 15 milijardi evra, ulože u biznis u Srbiji, saznaju “Naše novine”. Selma Hajek već  javno govori o tome u Pinkovom filmskom studiju u pauzama snimanja filma “Everly”. Pino je vlasnik kompanije “Kering grupa” koja je u maju kupila Fabriku kože u Rumi za proizvodnju kožne galanterije luksuznih brendova.

Kako su prvi poslovni rezultati više nego zadovoljavajući on je odlučio da se upusti u nove investicije. Pino je zadužio tim saradnika da proceni da li je bolje kupiti neku od srpskih kompanija ili započeti izgradnju novih pogona. Filmska diva se pohvalila da njen suprug već merka tri lokacije i da će ubrzo povući i konkretne poteze.

Pino je svetski lider na polju odeće i modnih dodataka i prisutan je u više od 120 zemalja u kojima proizvodi najpoznatije luksuzne  i sportske brendove kao što su “Guči“,”Botega Veneta”, “Sen Loren”, “Balensijaga”, “Stela Makartni”,”Puma”,”Aleksandar Mekvin”…

Prošle godine “Kering grupa” ostvarila je prihod od 9,7 milijardi evra, a zapošljava 33.000 radnika.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!