Radio Bambi

Kažnjen sa 400 evra zbog bureka!

Poznata buregdžinica u Ljubljani je ponudila da plati kaznu momku koji je kažnjen jer je na javnom mestu skinuo masku da bi pojeo burek. -“Tražimo momka koji je prošle nedelje u Ljubljani platio kaznu zbog konzumiranja hrane na stepeništu ispred Franjevačke crkve. Nameravamo da ga pitamo gde je kupio burek. Ako se dokaže da je naš burek, spremni smo da mu platimo kaznu”, – objavila je na Fejsbuku poznata buregdžinica “Burek Olimpija”.

Slučaj momka koji je sa 400 evra kažnjen u centru Ljubljane jer je skinuo masku da bi pojeo burek postao je popularna tema u Sloveniji, a fotografija na kojoj se vidi kako mu policajac ispisuje kaznu proširila se društvenim mrežama.

O njemu se pričalo i u parlamentu. Opozicija ga je iskoristila da bi kritikovala preduzete mere i opisala ih kao apsurdne i preterane, a za kazne istakla da su diskriminatorske, jer su se u javnosti neki političari pojavljivali bez maski, ali nisu kažnjeni.

Slovenačka policija tvrdi da je kažnjavanje bilo opravdano, jer momak nije u skladu sa propisima nosio masku na javnom prostoru.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!