Radio Bambi

Ko je koga tukao, a ko iskorišćavao?! (Video)

Miljana Kulić je nekoliko puta u protekla 24 časa fizički nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu, zbog čega je moralo intervenisati i obezbeđenje. Zašto se Miljana promenila prema svom voljenom i šta se dešava između ovog ljubavnog para, pokušao je da sazna protekle noći Milan Milošević.

U emisiji ‘Pretres nedelje’, Miljana, Zola i Miljanina majka Marija Kulić, izneli su tri različite priče. Otkriveno je da se Zola plaši za svoju bezbednost, da ga je Miljana ucenjivala i tukla dok su bili van ‘Bele kuće’, te da mu je pocepala pasoš kako ne bi mogao otići kući u Derventu.

Miljana je prethodno Zoli tokom svađe prebacila da mu je platila dugove, da ga je izdržavala, hranila i oblačila, vređala ga je i rekla mu da je njegova majka prostitutka koja će ‘odraditi’ sve njegove preostale dugove.

Zola je optužen da je koristio Miljanu, da je uzimao novac od nje, da je koristio nedozvoljene supstance, da duguje veću količinu novca Kulićima, te da je Miljanin otac hteo da se obračuna s njim.

Marija je posle izlaganja svoje ćerke i zeta pobesnela, pa mu je poručila da će mu sve dugove oprostiti, vratiti telefone i laptop koje mu je navodno Miljana oduzela, pod uslovom ‘da ga njihove oči više nikada ne vide’.

Razotkrivanje je potrajalo skoro puna dva sata, a celu situaciju možete pogledati u dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!