Radio Bambi

Ko je pobegao, a ko čistio paprike iza šatora?! (Video)

Predstavnici mlađe generacije pevača i predstavnici stare estradne garde gostovali su sinoć u emisiji “Ami G Show”. Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji ugostio Slobu Radanovića, Katarinu Živković, Ljubu Aličića i Nadu Topčagić. Iako je bilo najavaljeno i gostovanje Suzane Mančić, ona se nije pojavila.

Govorilo se o vremenu prošlom i sadašnjem, kako su izgledale nekada provokativne fotke bez filtera i fotošopa, a kako je todanas.

Sloba je najavio da će uskoro izaći pesma koju je sam pisao, a posvećena njegovom pokojom ocu. Kaća je otkrila da li će konačno snimiti duet sa svojom drugaricom Kijom. Ljuba je prozvao Mirka Kodića da nikada nije znao da svira, a otkrio je i neke anegdote sa nastupa, te da se na privatnim slavljima dešava svašta, od toga da se od pevača zahteva da čiste paprike iza šatora, do toga da budu opljačkani i ostanu i bez honorara i bez bakšiša.

Tokom cele emisije ostali gosti, pa i sam Ognjen, teško su dolazili do reči od Nade, koja je svima ukrala šou.

Gosti su pevali i uživo, a Ljuba je oduševljen vokalnim sposobnostima mlađeg kolege Radanovića.

Najzanimljvije detalje iz emisije pogledajte u tri video snimka ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!