Radio Bambi

Vraća se na male ekrane, ali ne na Pink! (Video)

Dugogodišnje prepoznatljivo lice Pinka, domaćina i urednika veoma gledane emisije “Premijera Vikend specijal”, već neko vreme ne viđamo nedeljom popodne. Za sve one koji su se pitali gde je Ognjen Nestorović, evo odgovora – on je prešao na “Prvu TV”.

Za sutra uveče je zakazana premijera njegove nove emisije. “Šok tok“ je večernji šou koji će se emitovati utorkom, sredom i četvrtkom u 23:00h na Prvoj televiziji, počevši od 19. novembra.

-“Kroz tri dana publiku ćemo obaveštavati o aktuelnim dešavanjima sa javne scene, upoznavati ih sa detaljima iz života poznatih koje do sada nisu znali i zabaviti ih kratkim pričama sa njihovim omiljenim zvezdama. Sve tri večeri će se sadržajno razlikovati, ali će ih povezivati rubrika ‘Ko je bolji’ u okviru koje dve poznate ličnosti posećuju srpsku porodicu i obavljaju zadatke koje do sada nisu imali priliku da rade, a publika će u trećoj emisiji birati pobednika glasajući na društvenim mrežama”, – otkriva Nestorović.

-“Utorak i sreda su rezervisani za aktuelna dešavanja, komentarisanje sa poznatim ličnostima, promocije novih pesama, otkrivanje talenata poznatih ličnosti, a i izazove u koje ćemo stavljati pred naše sagovornike. Četvrtak je posvećen centralnom gostu, a velike zvezde će uživo pričati o svom putu ka vrhu, otkrivaće svoje tajne i naći će se u neočekivanim situacijama. Saznaćemo i koje to ‘skrivene’ talente poseduju, hobije i zanate kao i poslove koje obavljaju uz primarnu profesiju”, – kaže popularni voditelj.

-“U godini jubileja za ‘Prvu srpsku televiziju’ drago mi je što sam postao deo ove velike i uspešne porodice. Nekoliko meseci unazad sa novim timom radim na pripremi late night show-a ‘ŠOK TOK’ koji kao format predstavlja izazov za mene. Raduje me što ću realizovati sve svoje uredničke ideje na kojima sam vredno radio. Posebno mi je drago, što sam naišao na razumevanje menadžmenta ‘Prve’ i to što smo ujedninjeni oko svih programskih ideja i same realizacije”, – poručio je Ognjen.

-“Neću odstupati od prepoznatljivog stila i ono što ću sigurno pružiti gledaocima jeste dobra zabava. Verujte mi da ‘ŠOK TOK’ teme neće dati mira gledaocima ni narednog dana, jer će se upravo uz prve jutarnje kafe naše ekskluzive prepičavati. I jedva čekam da čujem sve komentare”, – izjavio je Nestorović.

Kako saznajemo, uslovi i honorar koje je dobio da promeni dres, bili su takvi da ih niko normalan ne bi odbio.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!