Radio Bambi

Ko je raskinuo, a ko se zbog koga razveo?! (Video)

U emisiji “Ami G Show” kod Ognjena Amidžića sinoć su gostovali Goca Božinovska, Tamara Milutinović, dve od tri lepotice iz mega popularne grupe Hurricane i poznati harmonikaš Mirko Kodić. Sanja Vučić i Ivana Nikolić pojavile su se sinoć kod Ognjena, dok je Ksenija Knežević ostala u izolaciji kako bi se potpuno oporavila od korona virusa.

Sanja i Ivana su nedavno raskinule svoje dugogodišnje veze, dok je Ksenija još uvek srećno zauzeta.

Sanja je kao razlog raskida navela prezasićenje u vezi i obostrano zahlađenje odnosa. Njen bivši dećko uskoro će se pojaviti u rijalitiju Zadruga, a Sanja o tome nije htela ništa da govori.

Ivana je navela da je do raskida njene veze došlo zbog nedostatka razumevanja. Govorile su i o tri nove pesme koje su nedavno objavile.

Mirko se osvrnuo na prozivke koje je na njegov račun u prošloj emisiji uputio pevač Ljuba Aličić.

Tamara je Ognjena počastila domaćom rakijom koju proizvodi njen tata, a prokomentarisala je i navode da se kompozitor Saško Nikolić razveo zbog nje.

Goca je nedavno operisala glasne žice, otkrila je neke anegdote i lude stvari koje je doživljavala na nastupima, pohvalila svoju potencijalnu snajku i ispričala da je zbog sina spremna i da se potuče, što je već i radila. Sinoć je trebalo da gostuje i Zlata Petrović, ali je sprečena da dođe zbog bolesti.

U dva video snimka ispod teksta pogledajte najzanimljivije delove emisije.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!