Radio Bambi

Ko je u emisiji uživo nazvao JK seljankom?! (Video)

Sinoć je sa emitovanjem krenula 12.-a sezona popularne emisije ‘AmiGShow’. Ognjen Amidžić je u prvoj emisiji novog serijala, uživo, ugostio pobednicu ‘Zadruge 2’ i novopečenu pevačicu Lunu Đogani, novo lice ‘ružičaste tv’ Tamaru Đurić i muzičku zvezdu Acu Lukasa. Za svoje goste i u novoj sezoni, Ognjen je pripremio razne zgodne i nezgodne igrice.

Između ostalih, jedno od glavnih pitanja za Lukasa je bilo vezano za njegov sukob na društvenim mrežama sa Lepom Brenom i Jelenom Karleušom. Aca nije želeo ulaziti u detalje, samo je rekao da ‘on zna nešto što drugi misle da on ne treba da zna’. Nada se, kako on kaže, ‘da neće više da ga diraju, jer će morati opet da se brani’.

Tokom cele večeri bila je veoma primetna netrpeljivost između Đurićeve i Đoganijeve. Tamara je Lunu više puta ‘bocnula’ i pokušala da isprovocira, ali je pobednica ‘Zadruge 2’ ostala smirena.

Tamara je sinoć u jednom trenutku žestoko prozvala Jelenu Karleušu, a objasnila je i zašto. O svemu ovome, a i više od toga, detaljnije u dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!