Radio Bambi

Ko se razvodi, a ko je pivopija?! (Video)

Ognjen Amidžić je sinoć u svojoj emisiji ‘AmiGShow’ ugostio voditeljke Sanju Marinković, Marijanu Mićić, Dušicu Jakovljević i Dušicu Spasić, zatim nekadašnju učesnicu rijaliti šou programa ‘Operacija Trijumf’ i ‘Veliki Brat’, hrvatsku pevačicu Anu Bebić, kao i Gorana Gluhakovića, frontmena ‘OK benda’. Od desetak singlova koje je Ana snimila, napoznatije su duetske pesme ‘Litar vina’ (sa Flamingosima), ‘Italijana’ (sa Severinom i Ričardom Longom) i ‘Jugoslavija’ (sa Željkom Vasićem).

Bebićeva je u ‘Operaciji Trijumf’ osvojila šesto mesto. U međuvremenu se udala, rodila sina, a kako je sinoć otkrila, na putu je i drugi sin. Snimila je novi singl ‘Avet’, a priprema i još novih pesama.

Goran je najavio koncert svog benda povodom 20 godina od snimanja prvog albuma, prisetio se estradnih početaka, ali i nekih neprijatnih situacija sa svirki.

Sanja Marinković je otvoreno govorila o bračnim problemima i otkrila da li se razvodi.

Koliko Marijana može popiti piva, da li postoji sujeta između dve Dušice i kako su se gosti snašli u raznim ‘ludim igricama’ koje im je pripremio popularni voditelj, saznajte u četiri video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!