Radio Bambi

Kod nas sve može, pa i da oženjen zaprosi drugu!

Kada je Luna Đogani u prvoj sezoni rijalitija ‘Zadruga’ ušla u vezu sa ‘Pinkovom zezdom’, tada oženjenim Slobom Radanovićem, cela regija je osudila. Kada Grandova zvezda Andreana Čekić javno kaže da je njen dečko oženjen, te da je to samo brak na papiru i da ona uživa u ljubavi s njim, svi aplaudiraju.

Verovatno jer je Luna pred kamerama bila sa Slobom, a Grandova pevačica sve to što je radila Đoganijeva, radi u svojoj sobi.

Daleko od toga da mi branimo Lunu. Svi koji nas prate odlično znaju kako smo i šta pisali tokom afere ‘trojka – Luna, Sloba, Kija’ u ‘Zadruzi 1’, ali samo poredimo i pitamo se koja je razlika?!

Ako ste mislili da se te videli sve, varate se. Oženjeni dečko Andreane Čekić, rešio je da je zaprosi, a ona je pristala.

Pevačica je napravila gala proslavu 35. rođendana, a njen oženjeni dečko Marko Milošević, pred stotinu zvanica kleknuo i pitao je da se uda za njega.

-“Ljubavi, hteo sam da ti čestitam rođendan, hvala ti što postojiš, posle dugo vremena shvatio sam da si ljubav mog života, sve smo prošli, mnogo teških stvari, ništa nas nije slomilo, samo nas je ojačalo. Da li želiš da budeš moja živtona saputnica”, -rekao je Marko i izvadio prsten.

Andreana je zaplakala, pala na kolena i počela da ljubi i grli svog voljenog, što je definitivno bio znak da pristaje da se uda za njega, verovatno kada se i ako on razvede, ili možda i ne mora.

Podsetimo, Andreana Čekić odmah posle razvoda, započela je vezu sa Markom Miloševićem, koji je oženjen i ima dete, a bio je i prijatelj i saradnik njenog prvog muža. Andreanu je sa Markom i upoznao njen bivši muž.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!