Radio Bambi

Ku*vini sinovi, hoćete rat, e pa sada se držite!

Aca Lukas je čvrsto rešio da se obračuna sa onima koji mu pokušavaju naneti zlo. Tačnije, odlučio je da prihvati ‘rat’ koji su počeli oni koji žele da mu naude u poslu, a možda i u privatnom životu. Popularni pevač je uskoro trebalo da se druži sa publikom u Australiji, ali su mu tamošnje vlasti, iz kako on tvrdi neobjašnjivih razloga, u poslednjem trenutku ukinule vizu.

Lukas izgleda zna ko je lobirao da se to dogodi i spreman je da prihvati obračun. O svemu se i zvanično oglasio.

-“Poštovana publiko i svi oni širom Australije, koji ste imali nameru i želju da se u petak i ponedeljak družimo u Sidneju i u subotu u Melburnu, i mnogi koji su se radovali, kao i ja, ovim koncertima, sa velikim žaljenjem, ali i sa ogromnom dozom gorčine i razočarenja, moram da vas obavestim, da se koncerti neće održati. Moj bend i ja smo se radovali i sa nestrpljenjem očekivali dan kada ćemo krenuti za Australiju, međutim, iz neobjašnjivih razloga, australijske vlasti su mi ukinule vizu, koju sam uzgred, dobio od istih, još 28.maja ove godine. Evo danas, to znači uoči koncerata, oni su se setili da nam saopšte da ja nisam poželjan u Australiji. Svu dokumentaciju koju su tražili smo imali, oni su naveli da smo na neka pitanja odgovorili lažno, a mi smo im i to dokumentovano dokazali da nije tačno. Onda su na kraju, kada smo im pobili sve ‘razloge’ koje su navodno imali, ipak ukinuli vizu bez obrazloženja”, – piše Aca.

-“Tužan sam, razočaran, ne zbog Australije, njihovih kengura, smrdljivog peska i ružnih britanskih otpadnika, nego isključivo zbog vas. Zato što su me onemogućili da dođem kod ljudi sa naših prostora koji me vole i vole moju muziku. By the way, za u*ranu Australiju kao Australiju, i ponavljam, njene divne ‘mutirane engleze’ me zabole ona stvar! Još jednom svim našim ljudima, veliki pozdrav i žaljenje, što nam s*oka nije omogućila da se vidimo i družimo”, – poručio je Lukas.

Zatim se obratio i onima za koje smatra da su odgovorni za ovo što ga je snašlo.

-“A s*oka i ku*vini sinovi koji su odavde agitovali preko svojih sektaških i izdajničkih kanala, slali dojave lažne, će sada osetiti gnev koji su proizveli kod mene, tačnije – sad se držite, jer ste hteli da ratujete sa mnom, i ja ću vam gmazovi degenerični pružiti to zadovoljstvo! I znajte da ćete posle ovog zadovoljstva biti sve samo ne zadovoljni!”, – napisao je Aca Lukas na svom zvaničnom ‘Facebook-u’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!