Radio Bambi

Lepa Brena napunila dve ‘Arene’! (Video)

Kao što je i obećala, 35 godina blistave karijere Lepa Brena je proslavila sa svojom publikom na sceni ‘Štark Arene’ i to na vrlo originalan način. Najpre se spustila sa neba, sedeći na velikoj zlatnoj zvezdi kako i dolikuje pravoj zvezdi, a onda je usledio spektakl.

Bina duga 22 metra, liftovi sa kojih je Brena silazila, vizuelne promene u kojima je regionalna muzička zvezda pokazala da joj odlično stoje i crvena i plava boja kose.

Nizali su se hitovi sa novog albuma, stare nezaboravne pesme, scenski efekti, maštoviti kostimi, plesne tačke, a zvezda večeri blistala je u punom sjaju. Publika iz svih delova sveta uživala je i u humorističkom delu koji su priredili popularni glumci Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Andrija je za ovu priliku bio Boba, a Anđelka je tumačila lik Brene.

Brena je sa svoja dva koncerta u ‘Štark Areni’ proteklog vikenda još jednom dokazala da njena muzika, entuzijazam i energija ne poznaju ni granice niti barijere.

Lepa Brena je uspela da u dva koncerta spoji sve ono što je njena dugogodišnja karijera – neizmerna energija, jugo-nostalgija, ‘specifični disko’ i emocija koju unosi u sve što je izvela i uradila na bini.

Pogledajte dva video priloga!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!