Radio Bambi

Lepa Brena sutra u Zvorniku!

Tradicionalna manifestacija “Zvorničko leto” biće održana u periodu od 2. do 8. avgusta. Pored koncerta poznatih estradnih imena, “Zvorničko leto” će imati i druge tradicionalne sadržaje kao što je Susret na mostu, gde se sastaju predstavnici Zvornika i Malog Zvornika. -“Tom prilikom šaljemo ozbiljnu poruku da nas mostovi spajaju, kao i reka Drina, a nikako razdvajaju. Pored toga, u sledeću subotu imamo i regatu koju organizuju gradovi sa obe obale reke Drine i, na kraju, kao kruna svega, 8. avgusta slavu grada Svetu Petku Trnovu kada ćemo uz prisustvo vladike Fotija organizovati litiju kroz grad, te ispred Narodne biblioteke, kako tradicija nalaže, lomljenje slavskog kolača. Koristim priliku da se zahvalim, pre svega, Organizacionom odboru, kao i svim našim sponzorima koji su i ove godine odvojili značajna sredstva kako bi manifestacija bila što bogatija i kako bi se zadržao visok nivo kakav je uspostavljen ranijih godina”, – rekao je gradonačelnik Zvornika i predsednik Organizacionog odbora Zoran Stevanović.

Koncerte u okviru manifestacije “Zvorničko leto” otvoriće Lepa Brena, nastupom na Gradskoj plaži pored reke Drine, sutra uveče sa početkom u 21 čas.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!