Radio Bambi

Ništa od nove ljubavi, sloboda nema cenu!

Pojedini portali su u nekoliko navrata pisali o navodnoj novoj romansi poznate pevačice, ali ona ipak tvrdi da je nakon razvoda još uvek sama. Emina Jahović (40) je okončala desetogodišnji brak sa turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom 2018. godine.

Emina i Mustafa su u tom braku dobili dva sina, 2008. godine rodio se Jaman, a 2012. godine Javuz. Posle razvoda turski mediji su popularnu pevačicu, kantautorku i vlasnicu kozmetičkog brenda “Ya Emina”, dovodili u vezu sa turskim biznismenom i multimilionerom Sadetinom Saranom. Ipak, Emina tvrdi da sloboda nema cenu.

-“Slobodu sam skoro upoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu”, – rekla je Emina.

-“Emotivna veza je kompleksna veza. Uvek imam izbore, ali se ja na to ne oslanjam. Imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam još jedno malo mesto”, – kaže srpska Penelopa.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!