Radio Bambi

Marame i ešarpe hit ovoga leta!

Ukoliko želite da upotpunite vaš modni izbor, uvek možete dodati detalje poput ešarpi i marama. One su moderni predstavnici familije aksesoara sezonama unazad. Bilo da su jednobojne ili dezenirane, svakako predstavljaju detalj koji osvežava vašu odevnu kombinaciju.

Ovog leta posebno su u trendu. Nosićemo ih na plažama, uparene sa kupaćim kostimima, tokom vrelih dana u gradu uz lepršave haljinice i džins, ali i uveče kao deo elegantne toalete, samo što su u pitanju stilizovane marame od najfinijih materijala.

Osim izbora omiljenog dezena, pečat ovom trendi detalju “udarićete” i načinom na koji ćete maramu vezati – ispod brade ili na potiljku.

Takođe, na raspolaganju su vam manje, četvrtaste, zatim marame sa našivenim trakama, ali i duge ešarpe koje su, ujedno, najupečatljivije. One će vam poslužiti i kao kamuflaža za frizuru kojom se u određenom trenutku baš i ne ponosite, ali i kao jasan pokazatelj vašeg modnog izražaja. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!