Radio Bambi

Marija Kulić besna, prozvala Velikog šefa! (Video)

Oni koji redovno i pažljivo prate rijalti programe mogu vrlo lako zaključiti da se svi učesnici ne tretiraju na isti način od strane produkcije. Neko je zaštićeniji od drugih, neko ima, a neko nema određene povlastice i priliku da dobije informacije iz spoljnog sveta.

Desi se tako, da i sami učesnici podgreju ove sumnje i pretpostavke nekim svojim postupcima ili izjavama. Pre nego je protekle noći počela još jedna ‘Igra isttine’ u ‘Zadruzi 2’, Marija Kulić je tražila da se obrati čelnicima ružičaste tv.

Vidno besna zbog informacije do koje je došla, a koja se tiče njene ćerke Miljane Kulić, Marija je poručila Velikoj šefici i Velikom šefu (Milica i Željko Mitrović) da ne znaju očigledno šta rade njihovi producenti.

Između ostalog, otkrila je kako se vratila u ‘Zadrugu 2’, pod uslovom da se vrati i Miljana koja je pobegla iz rijalitija sa dečkom Zolom, ali da to nije ispoštovano, zbog čega će Marija početi bojkot. Iznela je i informaciju da će Miljana umesto povratka u ‘Zadrugu 2’, ući u ‘Parove’, ali i govorila o nekom novom rijalitiju.

Njeno obraćanje pogledajte u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!