Radio Bambi

Menja prezime zbog slatkiša!

Najbogatija sportistkinja na svetu Marija Šarapova zatražila je od suda na Floridi dozvolu da svoje prezime privremeno promeni u “Šugarpova”, kako bi promovisala istoimeni brend slatkiša u koji je uložila 350.000 evra. Teniserka bi pod novim prezimenom trebalo da igra na US Openu, nakon čega će vratiti staro. Kako prenosi “Tajms”, Šarapova će na turniru nositi odeću sa zaštitnim znakom svog brenda, crvenim usnama. Trud teniserke oko promocije kompanije nikako nije uzaludan.

Prošle godine prodato je oko dva miliona slatkiša jarkih boja, zahvaljujući čemu je njena zarada skočila na 17 miliona evra. Gospođica Šugarpova, kako bi trebalo da glasi njeno ime u zvaničnim rezultatima US Opena, na turniru će se pojaviti bez trenera, jer je saradnju sa Džimijem Konorsom raskinula nakon samo jednog meča.

Forbs ju je svrstao na prvo mesto liste najbogatijih sportiskinja, a da li će na US openu igrati Marija Šarapova ili Marija Šugarpova, odlučiće sud na Floridi. Šarapova je treća na najnovijoj rang listi Ženske teniske asocijacije, a tokom karijere je svojevremeno bila “broj 1”.

Osvojila je do sada 29 titula u profesionalnoj konkurenciji, uz učinak od 509 pobeda, 122 poraza i zaradom, samo od tenisa, 26.695.845 dolara.

 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!