Radio Bambi

Migrant se sakrio, a onda se pojavio vozač! (Video)

Još jedan u nizu video snimaka u kome su glavni akteri migranti munjevito se širi društvenim mrežama. I ovaj video klip je zabeležen u FBiH, tačnije u Sarajevu. Dok je autobus jedne od vodećih prevozničkih kompanija iz BiH na peronu, migrant šeta okolo i ‘osmatra situaciju’.

U jednom trenutku on lagano ulazi u prtljažnik autobusa. Iako se nadao da će tako stići do EU, njegove nade su vrlo brzo ugašene. Vozač ga je otkrio i vidno iznerviran izbacio.

Autobus je vlasništvo preduzeća ‘Kantić touristik’ iz Tešnja, a prema svedočenjima onih koji su sve posmatrali, saobraćao je za Nemačku. Snimak je izazvao brojne komentare, od onih da je vozač ispravno postupio, do onih gde pojedinci krive vozača za ovakvu reakciju.

Inače, nije ovo prvi put da vozači pomenute prevozničke firme imaju probeleme sa migrantima. U maju prošle godine ispod ‘Kantić autobusa’ ‘zakačila’ su se tri migranta i tako su iz Sarajeva stigli sve do Tešnja, gde su, kada se autobus zaustavio, mislili da su došli u Austriju. Autobus za koji su se ‘zakačili’ migranti, tada je stigao iz Austrije u Sarajevo, odakle je put nastavio ka sedištu firme u okolini Tešnja. Vozač ih je primetio tek kada je stigao u garažu, nakon čega je obaveštena policija, kojoj su migranti rekli da su mislili da autobus ide u Austriju. Međutim, autobus se tek vratio iz Austrije. Nezvanično, ispod autobusa je tada bio još jedan migrant, koji je ‘ispao’ negde kod Visokog.

Iz kompanije nisu želeli da komentarišu ceo slučaj.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!