Radio Bambi

Milojko i Milijana šamaraju Uroša! (Foto/Video)

Par čiji brak nikoga nije ostavio ravnodušnim, Milijana i Milojko Božić, pravo sa medenog meseca ušetali su u vilu ‘Parova’. Tamo ih je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, produkcija rijalitija ‘TV Happy’ došla je u posed fotografija, na kojima je mlada Božićeva u zagrljaju drugog muškarca i to Milojkovog rođaka.

Kada su tri fotografije prikazane u vili, Milijana je prvo pogledala u pod, zatim je rekla da joj je loše, dok je Milojko menjao boje.

-“Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga”, – besnela je Milijana.

Čovek sa fotografija je, ispostavilo se, jedan Milojkov rođak. Na pitanje šta radi s Milojkovim rođakom u krevetu, mlada Milijana prvo nije imala konkretan odgovor, a zatim je priznala da je fotografija na kojoj je ona u krevetu sa drugim muškarcem nastala pre svadbe, dok su druge dve na kojoj prisno sede, nastale posle venčanja.

Milojko je veoma besan zbog cele situacije, a njegovu ljutnju dodatno su pojačale tvrdnje da njegova mlada supruga flertuje sa Urošem Anđelićem. Uroš je rešio da se umeša u njihov brak i otvoreno je rekao da mu se Milijana sviđa.

Dok su Milojko i njegova supruga bili u tajnoj sobi, Uroš je upao tamo. Nakon rasprave Milijana je rešila da se s njim fizički obračuna. Zatim je situaciju pokušao da smiri Era. Milojko je više puta upozorio Uroša da ne prilazi njegovoj supruzi, a kada je Uroš to ponovio Milojko ga je ošamario.

O svemu ovome detaljnije u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!