Radio Bambi

Ubio suprugu i sebe, ranio sina!

U naselju Paša Bunar u Tuzli (FBiH) jutros oko 07:30h dogodila se porodična tragedija u kojoj su život izgubile dve osobe, a jedna je povređena. Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, Hajrudin Zahirović je nožem nasrnuo na suprugu Dženitu, kojoj je zadao više smrtonosnih uboda.

Nakon što je žena podlegla povredama, on je legao na ručnu bombu, aktivirao je i tako sebi oduzeo život.

Usled eksplozije bombe povrede je zadobio Adnan Zahirović, sin Hajrudina i Dženite, dok je njihov drugi sin Edin (Adnanov brat blizanac) uspeo da se spasi tako što je istrčao iz stana. On se nalazi uz brata na UKC Tuzla.

-“Pacijent inicijala A.Z. (20), koji je zadobio povrede u eksploziji u naselju Paša Bunar trenutno se nalazi na Klinici za hirurgiju. Obrada pacijenta je u toku, a njegovo stanje trenutno je stabilno”, – potvrđeno je iz UKC Tuzla.

Krvavi zidovi i delovi raznetog tela po celom stanu, prizor je koji su zatekli policajci i inspektori na mestu tragedije.

Prema pisanju federalnih medija, porodičnoj tragediji, navodno je, prethodila svađa supružnika. Za porodicu Zahirović komšije tvrde da su bili izuzetno fini i mirni, te da nikada nisu imali problema sa njima.

Po rečima portparola Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admira Arnautovića, saslušan je drugi sin iz te porodice koji nije povređen. On je izjavio da nije čuo ništa, eventualnu svađu, pre nego se tragedija dogodila. -“Njegovog povređenog brata, zbog trenutnog zdravstvenog stanja, još uvek nije moguće saslušati”, – izjavio je Arnautović. Više detalja nije mogao saopštiti.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!