Radio Bambi

Napustili ‘Pink’ i prelaze na ‘Prvu’!

Jedan od najpopularnijih voditeljskih parova Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju ‘ružičasto jato’ i nakon osam godina na ‘Pinku’, svi oni koji ih vole, uskoro će moći da ih gledaju na ‘Prvoj’. Premijerno na novom radnom mestu trebalo bi da se pojave 4. marta uveče, kada će raditi ‘specijal’ o izborima.

-“Napravili smo dogovor da Jovana i ja radimo specijal o izborima, a već narednog dana radićemo i jutarnji program. Imaćemo ekskluzivne goste, a publika će 4. marta prvi put moći da vidi kako će izgledati naš studio. On će biti digitalni i imaće specijalni video-zid, kakav dosad nije korišćen kod nas. Na njemu će slika moći da se povećava i zumira” – otkrio je Predojević za Kurir.

Mnogima omiljeni voditeljski par osam godina je proveo na ‘Pinku’, a pre toga pet na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Jovana i Srđan su više puta birani za najpopularnija TV lica i bili su zaštitni znak na svim televizijama gde su do sada radili. Pored dugogodišnje saradnje i prijateljstva, vezuje ih i kumstvo.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!