Radio Bambi

Napustio nas je još jedan poznati glumac!

Poznati pozorišni, filmski i televizijski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti. Iza Tihomira Arsića su ostale brojne pozorišne i filmske uloge, a od 1984. godine bio je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu. Arsić je glumio u 23 filma.

Publika će ga posebno pamtiti po ulogama u filmovima “Dečko koji obećava”, “Veliki transport”, “Igmanski marš”, “Pejzaži u magli”, “Zaspanka za vojnike” “Kralj Petar Prvi u slavu Srbije”, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj krimi seriji “Ubice mog oca” i u seriji “Urgentni centar”. Glumio je i u seriji “Šifra Despot”.

Arsić je bio angažovan i u politici. Do 2008. godine bio je član Demokratske stranke Srbije, a iste godine pridružio se Srpskoj naprednoj stranci. Bio je savetnik za kulturu Aleksandra Vučića dok je on bio premijer.

Tihomir Arsić je rođen 1957. godine u Zemunu. U rodnom gradu je završio osnovnu školu i srednju Saobraćajnu školu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Svoju prvu suprugu, pevačicu Biljanu Krstić, upoznao je u pozorištu “Krsmanac”. Kako kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Venčali su se 1983. godine, a tri godine kasnije dobili ćerku Milicu. Mlađa ćerka Lenka rođena je nekoliko godina posle. Godine 1993. Arsić je upoznao balerinu Jelenu Ćosić. Par je počeo da se zabavlja, a 2002. godine dobili su ćerku Veru. Sledeće godine Arsić se zvanično razveo od Bilje, a 2005. godine je sa Jelenom dobio sina Arsenija.

Jelena i Tika su 2011. godine bili učesnici prve sezone rijaliti programa “Parovi”. Mnoge je iznenadilo što su glumac i balerina odlučili da prihvate taj izazov, ali oni tvrde da su u rijaliti ušli zato što su im odgovarali uslovi koje im je ponudila produkcija. Reč je, naravno, o ugovorenoj novčanoj naknadi. Jelena i Tika su u “Parovima” ostali stotinu dana. Tu su odlučili i da se venčaju. Crkveno venčanje obavljeno je u aprilu 2011. godine u crkvi pored Hrama Svetog Save na Vračaru. Njegov kum je bio glumac Milan Lane Gutović, a ceremoniji su prisustvovali ostali učesnici “Parova”, koji su se posle svadbenog ručka vratili u šou.

Arsić je često naglašavao kako je sa bivšom suprugom u veoma dobrim odnosima. Govorio je da su mu Biljana i Jelena najbolje prijateljice. Bivša balerina nije imala ništa protiv toga da se bivši supružnici druže, naprotiv, isticala je da je važno za njihovu decu da imaju dobre odnose.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!