Radio Bambi

Naučnici misle da nas proučavaju vanzemaljci!

Prvi poznati međuzvezdani objekat koji putuje kroz naš Solarni sistem mogao bi da bude ‘gigantsko vanzemaljsko solarno jedro’, poslato da traži znake života, pokazala je nova studija. Misteriozni asteroid ‘Oumuamua’ analizirali su astronomi iz Centra za astrofiziku ‘Harvard Smitsonijan’ (CFA) pošto je otkriveno da je neočekivano ubrzao kretanje.

‘NASA’ je potvrdila da su ove godine zapažanja sa njihovog svemirskog teleskopa ‘Hubble Space’ potvrdila da je ‘objekat imao neočekivano povećanje brzine i pomeranja putanje u prolazu kroz unutrašnji Solarni sistem’. Naučnici misle, ali još uvek ne žele da zvanično potvrde, da je ‘Oumuamua’ zapravo ‘neka električna lampa veštačkog porekla koja koristi Sunčevo zračenje i da pluta u međuzvezdanom prostoru kao rezultat napredne tehnološke opreme’.

-“Ovo bi moglo da bude nešto kao aktivna komponenta vanzemaljske tehnologije koja je došla da istražuje naš Solarni sistem, na isti način na koji se nadamo da istražujemo najsjajniju zvezdu ‘Alfa Kentauri’ (Alpha Centauri), koristeći ‘StarShot’ i slične tehnologije”, – rekao je sa druge strane profesor Abraham Leb, koji je sproveo studiju sa Šmuelom Bialijem.

Teoretičari zavere na raznim web portalima i društvenim mrežama već su proglasili ‘Oumuamua’ za ‘NLO’. Deo naučnika na osnovu istraživanja smatra da je postojanje živih organizama van planete Zemlje vrlo verovatno i da neki oblici života gotovo sigurno postoje u Svemiru, ali se gotovo svi slažu da ti oblici nisu stigli do planete Zemlje.

Drugi pak tvrde da je u prošlosti bilo više susreta sa ‘NLO’ i vanzemaljcima, ali da su razne ‘tajne službe’ to vešto prikrile.

Kada sve sagledamo što nam se desilo i pogledamo stanje u našem društvu, ‘vanzemaljci’ su nešto što nas i neće preterano iznenaditi, ukoliko svrate!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!