Radio Bambi

Neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu

Rok pevač, glumac i član žirija “Zvezda Granda”, Đorđe David, sinoć je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Zadobio je lakše povrede, a u nesreći je jedna osoba izgubila život.

-“Nesreća se dogodila sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka je naletela na automobil i direktno se sudarila sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u drugi automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njena saputnica, za koju kažu da je navodno njena majka, nije preživela”, – ispričao je Đorđe.

-“Nakon udesa oni su ostali na auto putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minut i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom”, – kaže Đorđe David.

Istakao je da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

-“Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala. Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu. Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu hvala da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo”, – izjavio je Đorđe.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!