Radio Bambi

Nema te bagre koja može tebe da uprlja!

Pojedini portali već duže vreme pišu o navodnim problemima u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića. Paparazzo ekipe koriste svaku priliku da ih prate i tvrde da se njih dvoje pojavljuju zajedno samo tamo gde to ne mogu izbeći. Jelena ipak tvrdi da su to sve samo tračevi i da je novinari koji na taj način pišu o njoj mrze.

Ona je danas podelila zajedničku fotografiju pored koje je nahvalila svog supruga, a obratila se u svom stilu i novinarima. Iznenađeni smo koliko je u tom obraćanju bila ‘blaga’ u odnosu na njene ranije rečenice upućene pojedinim pripadnicima sedme sile.

-“Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga, nikada! Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade bolesnika iz tabloida, zbog mene, tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: ‘Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje, jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni'”, – poručila je JK uz objavljenu fotku na društvenim mrežama.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!