Radio Bambi

Nemac tužio komšije Balkance zbog roštiljanja!

Sud u Minhenu je presudio u korist 75-ogodišnjaka koji je tužio svoje komšije, poreklom sa Balkana, jer su godinama često roštiljali, a on patio, kako je naveo, zbog velikog dima i neugodnih mirisa. -“Moje komšije su upotrebljavale roštilj skoro svakodnevno. To mi smrdi. Dim sa roštilja mi ulazi u stan. Bilo mi je nepodnošljivo pa sam podneo tužbu. Zadovoljan sam presudom, jer oni roštiljaju već godinama, a ja to više ne mogu podneti”, – rekao je Nemac koji je tužio komšije.

Prema odluci suda, njegove komšije Balkanci mogu roštiljati samo jednom nedeljno, a ako to ne budu poštovali, moraju platiti visoku novčanu kaznu.

U presudi stoji kako se Balkanci moraju suzdržvati od roštiljanja dva uzastopna dana vikendom (subota i nedelja) ili dve uzastopne nedelje i praznike, te ukupno više od četiri puta mesečno.

Sud čak preti novčanom kaznom do 250.000 evra ako se ne pridržavaju sudske odluke, te do šest meseci zatvora u slučaju da prekrše sudsku odluku, a ne mogu platiti kaznu.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!