Radio Bambi

Nikad veći nemoral, a svi glume svece i svetice!

Jedna od ubedljivo najatraktivnijih pevačica među mlađom gardom ‘Grandovki’ svakako je Tea Tairović. Već prvim pojavljivanjem na sceni ona je skrenula pažnju na sebe i stekla mnogobrojne fanove. Publika uživa u njenim pesmama i energičnim nastupima, a pored pevanja ova lepotica je stekla popularnost i zbog svog zavodljivog vrckanja na sceni.

Ume i da raspali maštu izazovnim fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama, ali i izjavama za medije. Mnogi se pitaju da li je neko uspeo da osvoji Teino srce, ali je ona po tom pitanju tajanstvena.

-“Ne mogu baš da definišem svoj ljubavni status, ali reći ću da postoji neko ko ima moju pažnju. Ipak, još nisam sigurna da li je on onaj pravi. Što se tiče udvarača, ja ih nemam mnogo, kao što mnogi misle. Muškarci danas nisu dovoljno hrabri da priđu ovakvoj devojci, ili ja ne obraćam dovoljno pažnje. Sa druge strane, ima i onih koji su suviše navalentni, mada znam kako sa takvima da izađem na kraj”, – kaže Tea.

Poslednji singl koji je izbacila nosi naziv “Svetica”, a za sebe iskreno priznaje da nije svetica.

-“‘Svetica’ je sarkastičan naziv jer je ovo vreme nikad većeg nemorala, a nikad se više ljudi nisu predstavljali kao sveci i svetice. Mislim da nam je toga preko glave i da ‘daleko sam ja od svetice’ važi apsolutno za svakog”, – rekla je pevačica.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!