Radio Bambi

Ovo su tri najlabilnija znaka Zodijaka!

Prema mnogim astrološkim istraživanjima, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima važe za one prema kojima morate dobro znati kako da se postavite. Možda oni deluju da su psihički stabilni, ali to je samo varka.

U nastavku saznajte o kojim znakovima se radi.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka važe za najveće mračnjake. Osim što često deluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci. Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bes, pa tako razdraženi skloni su i fizičkom obračunu i pravljenju nemilih scena. Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost.

VODOLIJA

Svako ko se razume u horoskop, osobe rođene u ovom znaku uglavnom doživljava kao “fijuke”. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve nedaće. I jeste, zaista ima visok prag strpljenja i tolerancije, ali sve dok joj ne ‘pregore’ žičice u glavi. Kada se to dogodi, najpametnije je za sve u blizini Vodolije da se sklone i ćute dok se ne vrati u ‘normalu’. Koliko god Vodolija izgleda kao vesela i pozitivna osoba, u njoj čuči veliki depresivac.

RIBE

Tolika hipersenzibilnost smeštena u jednoj osobi često može loše uticati na druge ljude sa kojima je bliska. Osobe rođene u ovom znaku uglavnom standardno misle da se uvek njima dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne mogu da podnesu. Često znaju reći da će poludeti. Već od puberteta Ribama slabe živci, a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru. Povremeni histerični ispadi su svojstveni za osobe u ovom znaku, kao i raznorazne fobije koje se periodično smenjuju, ali se njihov broj ne smanjuje.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!