Radio Bambi

Niko od nas nije dobro!

Pop pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, posle čega je pevačica završila u Hitnoj pomoći. Incident se desio u Natašinom stanu na Dedinju gde su supružnici zajedno živeli. Nataša je supruga prijavila policiji, kojem je izrečena mera zabrane prilaska, pa je tako Luka poslao prijatelja kod Nataše kako bi mu dovezao njegov motor i doneo stvari.

Prema dobro obaveštenim izvorima ‘Kurira’, nakon brutalne svađe i vređanja, Luka, koji je bio u alkoholisanom stanju, je rešio da se i fizički obračuna sa svojom suprugom, prilikom čega joj je naneo telesne povrede. Pomenuti izvor navodi kako je Luka pesnicama udarao Natašu u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu.

Pevačica ima više modrica po rukama i nogama, kao i nekoliko ogrebotina na licu.

Postoje dve nezvanične verzije priče o tome šta je prethodilo incidentu. Prema prvoj, nezvaničlnoj verziji, Lazukić je navodno u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je on fizički nasrnuo na nju.

Po drugoj nezvaničnoj verziji, sukobu je prethodila višenedeljna svađa oko novca, koji je navodno pripadao Nataši, a koji je Lazukić uzeo i potrošio. Navodno se radi o sumi od oko 50.000 evra.

Nataša Bekvalac je ljubav sa Lazukićem krunisala krajem septembra prošle godine, kada je izgovorila sudbonosno ‘da’, tvrdeći ‘da je njihova ljubav tako jaka da je boli koliko voli’. Nekoliko dana kasnije na društvenim mrežama je podelila video koji prikazuje sjajan provod na Ibici i prvi ples novopečenog para. Poslednjeg dana februara, ove godine porodila se i na svet donela ćerkicu Katju.

Pevačica ne izlazi iz stana, ali je s njom uvek neko iz porodice, a o bebi Katji brine bebisiterka.

Najstarija Natašina sestra Dragana je uz nju, a novinarima nije želela da daje bilo kakav komentar.

Natašin otac Dragoljub Bekvalac rekao je za ‘Blic’ da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne oseća dobro.

-“Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku. Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici”, – rekao je Bekvalac.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!