Radio Bambi

Ana Korać oborila Macu na pod! (Video)

Netrpeljivost između Mace Diskrecije i Ane Korać u rijalitiju ‘Zadruga’ raste iz sata u sat. Već su imale nekoliko žestokih svađa koje su bile na granici fizičkog obračuna. Maca je u velikom sukobu i sa Kristinom Kijom Kockar koja je jedna od najboljih ‘rijaliti drugarica’ Ane Korać.

Zbog toga takođe dolazi do česte svađe Mace i Ane, jer Ana brani Kiju. Poslednji sukob između Koraćeve i Diskrecije izbio je nakon što je Maca iznela tvrdnje vezane za Anu.

-“Ku*vetino, ti si pregazila dete, autom si pregazila dete i bila si u zatvoru, dete je preživelo, ali si ga pregazila. Ajde ku*vo udari me, nemaš mu*a. Ja tebe neću da udarim pa da izgubim honorar i pare, nisam luda”, – govorila je Maca.

Dok je Kija stajala između njih, Ana je u jednom trenutku uspela da ošamari Macu, kao i da je povuče za ruku usled čega je Diskrecija završila na podu. Ubrzo je stiglo obezbeđenje, pa je veći sukob ovih Zadrugarki sprečen.

Pogledajte video prilog!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!