Radio Bambi

Nova humoristička serija na RTS 1! (Video)

Nova humoristička serija počinje sa emitovanjem večeras od 20:00h na prvom programu Javnog servisa Srbije (RTS 1). Serija “Drim Tim” ima 14 epizoda i delimično je nastala na osnovu neproverene Maradonine biografije.

Ovo je priča o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i njegovom timu sastavljenom od 11 sinova. Svaka epizoda serije ispričaće po jednu smešnu priču iz života ove mnogobrojne fudbalske porodice, ovog neobičnog fudbalskog tima.

Svaka epizoda ima svoje glavne junake (Ika, njegovih 11 sinova, majka Ciga, stogodišnji Deda Drakče), ali će se u svakoj epizodi pojaviti i mnogi zanimljivi gostujući likovi.

Zadatak ove serije je da bude laka, smešna, brza, da na duhovit način ispriča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi.

Scenario potpisuje Miloš Radović, a reditelj je Dejan Zečević.

Uloge tumače: Lazar Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Voja Brajović, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Nenad Okanović, Radoje Čupić, Marko Gvero, Svetozar Cvetkovic, Milan Prljeta…

Serija će se emitovati svakog radnog dana od 20:00h na RTS 1, a prvu pizodu možete pogledati večeras.

Najavu pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!