Radio Bambi

Poznata glumica postaje majka!

Poznata američka glumica Dženifer Aniston /Jennifer Joanna Aniston/ (52) odlučila je da nakon nekoliko neuspešnih veza i dva propala braka usvoji dete. Kako prenose američki portali, holivudska zvezda i jedna od najplaćenijih glumica na svetu, rešila je da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku, a sam proces usvajanja traje već godinu dana.

Planetarno poznata glumica inače već godinama finansira ovo sirotište. Finalizacija usvajanja očekuje se u junu ove godine.

-“Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima, pa je informacija procurela i do novinara”, – zaključuju svetski mediji.

Dženifer trenutno radi na novom projektu, tačnije na snimanju nastavka svetski poznate tv serije “Prijatelji”.

Glumica je od početka karijere ostvarila više od 20 uloga u popularnim tv serijama i blizu toliko uloga u filmovima. Osvojila je brojne filmske i televizijske nagrade, a više puta je proglašena za najbolje odevenu osobu u Holivudu, kao i za najprirodniju osobu u glumačkom svetu.

Blizu 40 miliona korisnika društvenih mreža širom sveta odabaralo je upravo nju za omiljenu glumicu.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!