Radio Bambi

Novi letnji hit Tanje Savić! (Video)

Aktuelna sezona najpopularnijeg rijalitija još uvek nije završena, a po estradnim kuloarima se šuška da je upravo ona jedna od potencijalnih učesnika nove sezone ‘Zadruge’. Tanja Savić (34) to nije htela da potvrdi, ali nije ni demantovala, samo je rekla da vredno radi na novom albumu i da se nada velikom broju nastupa tokom leta.

Danas je predstavila treću pesmu koja će se naći na njenom četvrtom po redu albumu. Posle pesama ‘Za ljubav nisi’ i ‘Hitna pomoć’, predstavila je pesmu koja nosi naziv ‘Laga, laga’.

Potpisuju je Corona, Filip Mladenovic – One Music.

-“Sa ponosom Vam predstavljam svoju treću pesmu sa novog albuma. Jako sam uzbuđena! Kako Vam se dopada?”, – pitala je pratioce na društvenim mrežama.

Mišljenja su i dalje podeljena, kao i posle prethodne dve pesme. Većina njenih fanova smatra da ona ne treba da peva ‘moderne pesme današnjice’, nego da se treba vratiti svom nekadašnjem prepoznatljivom stilu. Ipak, Tanja ne deli njihovo mišljenje, pa je i treća pesma sa novog albuma u ‘modernom fazonu’.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!