Radio Bambi

Novo pijanstvo i ludilo Lune Đogani! (Video)

Sloba Radanović je sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar proslavio godišnjicu braka u jednom hotelu, zbog čega je njegova rijaliti ljubavnica Luna Đogani van sebe. Sve je kulminiralo noćas kada je ona ponovo dohvatila alkohol, pa je onda po ko zna koji put histerisala i doživela nervni slom.

Luna je urlala i bacala sve po pabu, dok je svog ‘oženjenog dečka’ okrivila da joj je uništio život. Pogledajte to sve u tri video priloga, a u četvrtom video prilogu kako je Luna reagovala na Kijin i Slobin intervju koji su dali za ‘Scandal’.

Naime, Kija i Sloba su imali specijalan zadatak, a to je da jedno drugom postavljaju pitanja na koja će morati dati odgovore. Kako je taj primerak lista prodat u rekordnom broju, Veliki šef je povodom toga poslao pismo, ali im je poklonio i nešto za uspomenu. -“Dragi ‘Zadrugari’, sa ponosom želimo da vas obavestimo da je ‘Scandal’ u kojem je bio intervju Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića prodat u rekordnom broju, pa vam povodom toga šaljemo uramljene slike sa tim intervjuom. Čestitamo”, – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ukućani su bili vrlo radoznali da taj intervju i pročitaju, a Luna Đogani je odmah istrčala iz Bele kuće i otišla u pab kada je krišom pogledala samo jedno pitanje koje je Sloba postavio supruzi. Bilo je neizbežno da Luna pogleda i naslov u kojem je Kija otvoreno izjavila da je Slobodan još voli, što ju je mnogo povredilo.

Gde je Slobodan bio u trenutku kada je Luna napustila ‘Belu kuću’ i kakve su bile reakcije ostalih na ovaj intervju pogledajte detaljno u četvrtom video prilogu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!