Radio Bambi

Zamalo uhapšen na snimanju spota! (Video)

Grandovac Mirza Selimović publici je predstavio novi singl ‘Digni ruke’. Muziku i tekst potpisuje Miloš Roganović, a aranžman Marko Đurašević – Mahoni i Miloš Roganović. Kako o izboru pesama koje će snimiti, on mnogo vodi računa i o spotovima za svoje pesme.

To je moglo skupo da ga košta. Koliko u svemu tome ume da se zanese svedoči i to što je na snimanju spota za svoj novi singl gliserom prešao granicu Crne Gore i Albanije. Mirza je sa ekipom snimao kadrove u Crnoj Gori, pa je za potrebe spota cela ekipa isplovila iz Ulcinja u želji da sa pučine uhvate što bolje snimke. Verovatno ne bi ni primetili koliko su daleko odmakli da im nije prišla pogranična policija.

-“Na našu veliku sreću, jedan od policajaca me je poznao, pa smo prošli bez ikakvog stresa. Pošto nismo imali njihovu dozvolu za snimanje, rečeno nam je da je tražimo, i da onda možemo da koristimo sve što smo snimili. Zbog kratkog vremenskog perioda, odlučili smo da ne upotrebljavamo taj materijal, ali možda ga iskoristimo za sledeći spot”, – ispričao je Mirza.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!