Radio Bambi

Održan Izbor za Miss Republike Srpske! (FOTO)

Po 24. put, Republika Srpska je sinoć dobila zvanično najlepšu devojku. U hotelu ‘Drina’ u Bijeljini, sinoć je održana manifestacija ‘Izbor za Miss Republike Srpske 2019’. Organizator izbora i ove godine je bila Direkcija Mis BiH za Mis Sveta, a takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina i Turističke organizacije Grada Bijeljina.

Od 22 devojke stručni žiri je odabrao 13 super finalistkinja koje će učestvovati na izboru za Miss BiH.

Pobednica tog takmičenja će predstavljati BiH na Izboru za Miss sveta 2019. godine, koji će biti održan 14. decembra u Londonu.

Za Miss Republike Srpske 2019. godine izabrana je Ivana Ignjatović iz Šamca.

-“Srećna sam zbog osvojene titule, a posebno zbog toga što je Šamac po prvi put dobio misicu Republike Srpske”, – rekla je Ivana Ignjatović. Ona ima 19 godina. Bavi se modelingom, a po zanimanju je farmaceutksi tehničar. 

Prva pratilja je Kristina Perić iz Dervente, a druga pratilja je Dunja Marić iz Doboja. Prema ocenama stručnog žirija, titula ‘ABC models RS 2019’, pripala je Dajani Verić iz Banjaluke.

Pobednicama je lente uručio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, dok je određene nagrade i besplatna putovanja devojkama obezbedilo preduzeće ‘Semberija-transport. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!