Radio Bambi

On je glavni negativac u seriji ‘Zavet’!

Poznatog turskog glumca, Selima Bajraktara (Selim Bayraktar /42/), publika na našim prostorima imala je priliku da upozna kroz jednu od najgledanijih serija – ‘Sulejman Veličanstveni’, u kojoj je igrao simpatičnog, ali lukavog Zumbul-Agu. U aktuelnoj seriji ‘Zavet’, koju gledamo svake večeri u programu TV Pink, Selim se pojavljuje u potpuno drugačijoj ulozi.

Zbog promenjenog izgleda, mnogi nikada ne bi pogodili da je to upravo on. Odlično se snašao u ulozi  glavnog negativca, Zekara Karakaje, koji novcem i uticajem kupuje sve, pa i ljubav.

Za potrebe uloge Selim je potpuno promenio izgled, pustio je bradu, morao je malo da se ugoji, zbog čega je mnogima neprepoznatljiv. Zekar je odlučan u svakoj nameri, ne preza da upotrebi oružje, uđe u sukob i sa rođenim ocem i sinom, a pri ostvarenju svojih ciljeva ne bira sredstva.

Selim ​​je rođen u Kirkuku u Iraku, 1975. godine, u porodici iračko-turskog porekla. Kao dete počeo je nastupati na gimnastičkim takmičenjima. Tokom poslednjih dana iransko-iračkog rata, ​​izabran je da služi u vojsci, što njegova porodica nije dozvolila. Oni su smatrali da vojska nije za njega, pa su ga tajno prebacili u Tursku. Ipak, tamo nije izbegao služenje vojnog roka, ali je odslužio u miru, a ne u ratnoj zoni Iraka. U Turskoj je posle vojske diplomirao i počeo da radi u državnom pozorištu.

Glumačku karijeru na televiziji je započeo 2006. godine.

Bajraktar ​​govori turski, osmanski turski, arapski i kurdski jezik. Iako je skoro uvek okružen ženama i važi za jednog od opasnih zavodnika u Turskoj, njegovo srce je ukrala dama sa kojom je u srećnom braku, a to je Bihter Bajraktar (Bihter Bayraktar), članica ‘Državnog simfonijskog orkestra’.

Iako smatra da mnoge Zekarove osobine nisu dobre, i uprkos činjenicama da su Zekar i on dve potpune suprotnosti, Selim kaže da mu je lepo u toj ulozi.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!