Radio Bambi

Pevale su za 50 evra, a danas neće da me pozdrave

Pre šest godina u “Zvezdama Granda” imala je veliku podršku publike, ali je bila i jedna od omiljenih takmičarki Saše Popovića u toj sezoni. Stigla je do super finala, ali nije uspela da pobedi.

Ipak, njena popularnost je posle takmičenja porasla, snimila je nekoliko singlova i danas važi za jednu od traženijih “Grandovki”.

Dragica Zlatić se i pored uspeha nije ‘uzvezdila’, za razliku od nekih njenih koleginica iz takmičenja.

-“Stvarno bih volela da postanem neka veća zvezda i da pokažem nekim koleginicama koje se prema meni ponesu nekad sa visine kako može drugačije da se ponaša. Do juče znam da su pevale isto kao ja po kafanama za 50 evra, niko nije postao zvezda tako što ga je Bog samo spustio sa nebesa”. – kaže Dragica.

-“Takmičimo se i prolazimo kroz sve ono tamo u bekstejdžu, to je samo nama znan strah. I onda ti prođeš pored mene i ne kažeš mi ni zdravo. Ovo sam lično doživela od dve jako poznate ‘Zvezde Granda’ i ispao bi veliki skandal kada bi rekla njihova imena”, – izjavila je Dragica.

U finalu sa Dragicom bilo je još pet pevačica, a od njih pet samo su se dve izdvojile, a to su Sandra Rešić i Kristina Nina Jovanović.

Da li je Zlatićeva mislila baš na neku od njih dve, ostaje misterija.

Pored pevanja, Dragica je poznata i kao neko ko se bavi humanitarnim radom i pomaže napuštenim životinjama.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!