Radio Bambi

Poznati BH folker doživeo infarkt

Poznati folk pevač iz FBiH, Asim Bajrić (58), doživeo je infarkt i trenutno se nalazi u bolnici u Tuzli gde se oporavlja. Njegov menadžer obavestio je medije o detaljima.

–”Asim se trenutno nalazi u bolnici u Tuzli, zbog srčanog udara. Naime, noć pre trnula mu je desna ruka, ali nije se mnogo brinuo, mislio je proći će i da je to najverovatnije zbog umora, stalnih putovanja, nespavanja. Ali, u jednom momentu postalo mu je jako loše i odmah je otišao u tuzlansku bolnicu. Na svu sreću dežurni lekar je bio njegov dugogodišnji poznanik, koji je odmah uradio sve analize. Konstatovan je srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posledice da se nije na vreme reagovalo. Tačnije, bila mu je začepljena glavna krvna aorta, a kako su kasnije utvrdili zbog prevelike masnoće u krvi. Odmah mu je ugrađen stent, pa je hvala dragom Bogu sada sve dobro”, – rekao je Hilmo Peljto, menadžer Asima Bajrića.

Pevač je sa pratiocima na društvenim mrežama podelio fotografiju iz bolničke postelje.


–”Dragi moji, zbog zdravstvenog stanja nisam u mogućnosti da održim predstojeće nastupe. Molim vas za razumevanje. Voli vas vaš Asim”, – napisao je Bajrić uz objavljenu fotografiju.

Asim Bajrić je prisutan na estradi dvadesetak godina. Rođen je u Lukavcu (FBiH), a adresa prebivališta mu je Linc Austrija, gde živi sa suprugom i dvoje dece.

Snimio je više albuma i singlova, a neki od njegovih poznatih hitova su: “Dobro jutro moja voljena”, “Šta ću kući kad je prazna”, “Nema pravde u ljubavi”, “Rastanak”, “I muškarac plakat može”, “Rodi me majko ponovo”, “Zar ti da mi budeš suza”, “Sanjao sam jedno dete”, “Opet si plakala”, “Baška ona”, “Sine moj”, “Rođen da gubim”, “Daj da se pije”, “Zašto plačeš”…

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!