Radio Bambi

Pobegla iz Zadruge, pa se vratila! (Video)

Miljana Kulić je sinoć napravila skandal kada je u nervnom rastrojstvu razvaljivala vrata kako bi pobegla iz ‘Zadruge 2’. Nakon urlanja, pretnji i uvreda koje je izrekla na račun svojih ukućana, ona je uspela da izađe kroz prolaz u ‘Rajskom vrtu’. U toku haosa koji se odvijao na imanju, Miljana je nožem pretila Brendonu.

Iako su svi očekivali pismo Velikog šefa u kome bi eventualno bila saopštena odluka o njenoj kazni, to se nije desilo. Kako saznajemo, Miljanu je produkcija odvela lekaru gde joj je pružena neophodna pomoć psihijatra, propisana određena terapija i nakon toga je vraćena u ‘Belu kuću’.

Komentari gledalaca ‘Zadruge 2’ na društvenim mrežama veoma su oštri zbog ovog poteza produkcije, koja je, po njihovom mišljenju, još jednom pokazala da se ne ophodi jednako prema svim takmičarima.

-“Neko pobegne i odmah kazna i izbacivanje, a nekoga mole da se vrati. Zašto niste pomogli sa terapijom MC Damiru i drugim takmičarima koji su bežali, nego tražite peko suda da vam plate kaznu?!”, – samo su neki od komentara.

‘Miljanino ludilo’ pogledajte u video snimku ispod teksta (premotajte snimak na 08:37).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!