Radio Bambi

Počinje 17.-a sezona Zvezda Granda

Emitovanje prve emisije nove sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” zakazano je za 23 septembar. I ovu sezonu gledaoci u Srbiji će pratiti u programu “Pink TV”, u Crnoj Gori na kanalu “Nova M”, u Republici Srpskoj i FBiH na kanalu “NovaBH”,a u Makedoniji na kanlu “Sitel TV”.

Posle 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i nova pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

-“Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata. Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno”, – rekao je Popović.

Stručni žiri je nepromenjen – Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!