Radio Bambi

Posle ponoći meni nema pomoći! (Video)

Tvorci mnogih hitova, Filip Miletić i Miloš Roganović, potpisuju novu duet pesmu ‘Lavlje krzno’. Radi se o pesmi koju je popularna Grandovka Rada Manojlović snimila sa mladim kolegom Leonom.

-“Dragi moji, sa velikim zadovoljstvom vam predstavljam projekat na kome smo vredno radili proteklih dana. Nadam se da uzivate u pesmi i spotu, kao sto smo i mi dok smo je stvarali. Veliko hvala dragim ‘Aspirinicima’, naravno Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, koji su mi ukazali poverenje i pozvali da učestvujem u ovom projektu, na šta sam sa zadovoljstvom pristala. Hvala i mladom i talentovanom Leonu, čija je pozitivna energija dala poseban pečat ovoj pesmi. Takođe, veliko hvala mojim saradnicima, Bojanu, Stefanu i Aci, koji su se potrudili da ovako lepo izgledam. Za ovako simpatičan i zanimljiv spot pobrinula se ekipa ‘Davideo’. Pojačajte zvučnike, delite, komenatarišite i uživajte”, – poručila je jedna od najpopularnijih Grandovih zvezda.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!